fbpx

Amenajare Grădini

Amenajarea grădinii poate fi proiectul tău de suflet, dacă reușești să transformi spațiul astfel încât să te simți mereu cu adevărat ca acasă și să găsești un refugiu și o oază de liniște în intimitatea locuinței tale.

Când grădina din curtea casei devine un sanctuar, vei reuși să îți recapeți mai ușor energia, să te relaxezi și să te deconectezi, regăsindu-ți liniștea în mijlocul naturii. Iar dacă până acum ai tot amânat amenajarea grădinii, noi îți propunem câteva idei care să îți stârnească imaginația și creativitatea.

Curtea din spatele casei tale are avantajul de a fi un loc liniștit și izolat de aglomerație, ceea ce îl face perfect pentru amenajarea unui spațiu de relaxare. Pentru a transforma acest colț într-un loc intim, poți opta pentru amenajarea unui foișor sau a unei căsuțe de grădină. Aceste locuri pot deveni și spații de socializare, pentru serile în care îți inviți prietenii în vizită. De asemenea, în funcție de cum sunt dispuși copacii din grădina ta, poți instala un hamac uriaș și confortabil, în care să îți reîncarci bateriile și să te deconectezi de la stresul cotidian. Alege rulouri cu gazon și plante voluminoase, care să îți dea senzația că te afli într-o grădină botanică. Astfel, vei pune cel mai eficient în valoare acest spațiu.

Grădina din fața casei tale este primul contact pe care îl ai cu locuința ta, dar și primul lucru pe care îl observă oaspeții. De aceea, ea trebuie să arate cât mai îngrijit și să facă o impresie bună. Amenajarea unei grădini în stil francez, de exemplu, va oferi un aspect elegant și sofisticat acestui spațiu, în timp ce o grădină rustică este potrivită pentru cei care vor ca grădina lor să transmită căldură și familiaritate. Există numeroase modalități prin care curtea din fața casei poate fi transformată.

Cu ajutorul serviciilor complete de amenajare grădini și spații verzi, transformăm exteriorul casei într-un mediul ideal de petrecere a timpului liber, care te apropie de natură, îți oferă relaxare și bună dispoziție.

De la realizarea infrastructurii terenului, instalarea sistemelor de irigații și iluminare, și până la lucrări de gazonare, plantare și amplasare a elementelor decorative, creăm și reamenajăm grădini pline de farmec și armonie.

Etape în amenajarea unei grădini:

  • Defrișarea vegetației și înlăturarea resturilor vegetale
  • Decopertare sau adăugare de pământ
  • Săparea și mărunțirea mecanizată a solului
  • Executarea șanturilor pentru sistemul de irigat, drenaj și iluminat
  • Modelarea terenului
  • Montarea elementelor constructive (alei, foișoare, pergole, deck-uri, iazuri etc.)
  • Gazonarea și plantarea florilor, arbuștilor și arborilor

Pentru că ne dorim ca spațiul creat să primească îngrijirea optimă și după amenajare, îți oferim un ghid de întreținere a plantelor și a elementelor de decor amplasate în grădină.

Alege un abonament lunar de întreținere a grădinii care include sevicii de deszăpezire pentru iarnă. (link abonamente)

Contactează-ne!

Calea Aradului nr. 18, Timișoara, Timiș

Sa iti construim impreuna gradina mult dorita.

 

Grădina este cel mai frumos accesoriu pentru casa ta, un accesoriu care îți va bucura fiecare zi din viațăDin curtea ta nu trebuie  lipsească această bijuterie verde.

Gradinarul Verde Firma numarul 1 in amenajarea si intretinerea spatiilor verzi din Timisoara si localitatile vecine!