fbpx

Sisteme de Irigații

Puțini sunt familiarizați cu modul în care funcționează aceste sisteme și cu beneficiile reale ale unui sistem irigatii gazon.

Printr-un sistem de irigare instalat corect, nu trebuie să fii acasă atunci când gazonul tau își primeste necesarul de apă. De asemenea, poate economisi bani prin furnizarea cantității adecvate de apă. Astfel, prin reducerea consumului,  costurile sunt reduse!

Îți protejează investiția! Ai alocat resurse și timp în gazonul și grădina ta. Prin udarea corespunzătoare le poți menține o creștere puternică și sănătoasă pentru perioada următoare.

Pentru a reduce la minim consumul de apă, se pot folosi duze rotative sau VAN. De asemenea, o economie semnificativă de apă se poate obține folosind senzor de ploaie tinand cont de vreme.

În funcție de sursa de apă, irigarea se poate face prin pompare, din fântână, sau de la rețeaua urbană. În cazul apei pompate dintr-o sursă statică, nu sunt costuri suplimentare de utilizare. Irigarea prin rețeaua urbană este oricând disponibilă, însă, având în vedere faptul că apa utilizată este măsurată, costurile lunare pot crește.

În proiectarea unui sistem irigatii gazon eficient, măsurarea debitului de apă este strict necesară, deoarece trebuie determinată cantitatea disponibilă pentru irigație. De asemenea, presiunea de lucru trebuie determinată pentru alegerea aspersoarelor potrivite. 

După montarea și programarea aspersoarelor sau a sistemelor de irigare prin picurare, vă vom oferi îndrumare în utiliarea lor corectă și întreținere periodică.

Operațiunile de întreținere a sistemelor de irigații includ:

  • Curățarea filtrelor și a duzelor aspersoarelor
  • Înlocuirea componentelor uzate sau defecte
  • Reglajul, programarea și relocarea pompelor
  • Golirea sistemului la sfârșitul toamnei și umplerea acestuia primăvara

Contactează-ne!

Calea Aradului nr. 18, Timișoara, Timiș

Sa iti construim impreuna gradina mult dorita.

 

Grădina este cel mai frumos accesoriu pentru casa ta, un accesoriu care îți va bucura fiecare zi din viațăDin curtea ta nu trebuie  lipsească această bijuterie verde.

Gradinarul Verde Firma numarul 1 in amenajarea si intretinerea spatiilor verzi din Timisoara si localitatile vecine!